Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La CUP estrena un documental per denunciar la “corrupció estructural” a l’Estat

|

- Publicitat -

Els anticapitalistes ha presentat un documental que pretén denunciar la “corrupció estructural” que asseguren que hi ha a l’Estat. A ‘Pomes’ els cupaires volen exposar al detall la pràctica del finançament il·legals dels partits a través de comissions d’obra pública que s’ha donat durant les darreres dècades. Al documental la CUP aprofita la feina feta pels diputats al Congrés Mireia Vehí i Albert Botran a la comissió sobre el cas ‘Kitchen’. Les declaracions de José Manuel Villarejos, Luís Bárcenas, Jorge Fernández Díaz i Diego Pérez de los Cobos a aquesta mateixa comissió serveixen de fil conductor de la peça, que els cupaires afirmen que “repassa la relació entre el règim del 78, la corrupció i el finançament il·legal dels partits”.

Per fer el documental s’ha entrevistat els exdiputat de la CUP David Fernández i Maria Sirvent i l’actual diputada Montserrat Vinyets, a banda de Vehí i Botran.

Publicitat

La CUP té previst presentar el documental a tres ciutats dels Països Catalans i a Madrid. La primera presentació serà el 20 de maig a València. També se’n farà a Palma (27 de maig), Barcelona (15 de juny) i Madrid (22 de juny).

Et pot interessar  Juvillà denuncia el "joc brut" del Tribunal Suprem, que l'impedeix presentar-se per la CUP el 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut