Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

La CUP es rendeix en la negociació amb el Govern pels pressupostos i anuncia una esmena a la totalitat

|

- Publicitat -

La CUP no veu “marge d’entesa” amb el Govern pels pressupostos del 2024 i així ho ha traslladat en la reunió que han tingut aquest divendres al matí al Palau de la Generalitat. És per això que els anticapitalistes plantejaran a les seves bases que ratifiquin la presentació d’una esmena a la totalitat als comptes de la Generalitat. En declaracions a l’ACN i TV3 a la sortida de la trobada, la diputada Mar Ampurdanès ha lamentat que l’executiu no hagi acceptat unes propostes que consideraven “assumibles” i ha reiterat el ‘no’: “No veiem marge d’entesa amb un Govern que viu de les engrunes del PSC”. I ha denunciat que aquest pacte representa “continuisme d’un model de país fracassat”.

La CUP no veu “marge d’entesa” amb el Govern pels pressupostos del 2024 i així ho ha traslladat en la reunió que han tingut aquest divendres al matí al Palau de la Generalitat. És per això que els anticapitalistes plantejaran a les seves bases que ratifiquin la presentació d’una esmena a la totalitat als comptes de la Generalitat. En declaracions a l’ACN i TV3 a la sortida de la trobada, la diputada Mar Ampurdanès ha lamentat que l’executiu no hagi acceptat unes propostes que consideraven “assumibles” i ha reiterat el ‘no’: “No veiem marge d’entesa amb un Govern que viu de les engrunes del PSC”.

Et pot interessar  El Govern aprova l'estratègia per reduir la pobresa infantil a Catalunya i apropar-se més a la mitjana europea
Publicitat

Opinió

Minut a Minut