Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La CUP dura amb la taula de diàleg: “És una estratègia perdedora de l’independentisme”

|

- Publicitat -

La CUP ha estat dura amb el desenvolupament de la taula de diàleg. Així mateix, ha titllat el fet “d’estratègia perdedora” de l’independentisme. En la taula s’ha pactat “posar fi a la judicialització de la política”, fer reformes “dins l’ordenament vigent” i protegir el català a l’escola i impulsar-lo al Senat i l’Eurocambra.

El diputat anticapitalista, Carles Riera, ho ha criticat en una piulada: “De l’autodeterminació i l’amnistia a no sabem quina desjudicialització i que el govern espanyol respecti les lleis que aprovi el Parlament en matèria lingüística”. I ha culminat de forma contundent: “Una estratègia perdedora per a un moviment independentista que vol i pot guanyar”.

Publicitat

D’altra banda, la diputada de la CUP, Eulàlia Reguant, també s’ha pronunciat a través de les xarxes socials i ha denunciat els acords: “De l’autodeterminació a l’amnistia s’ha passat a la Constitució”.

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut