Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La CUP dubta de les habilitats d’Aragonès per superar “una qüestió de confiança”

|

- Publicitat -

La CUP alerta que avui dia seria “complicat” que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, superés una qüestió de confiança. Ho ha dit la portaveu dels anticapitalistes al Parlament, Eulàlia Reguant, qui ha considerat que el Govern “va en la línia contrària” de “les necessitats del país”. ERC i CUP van pactar fer una qüestió de confiança d’Aragonès a mig mandat. Reguant ha avançat que, en cas que la CUP no doni suport als comptes “no té per què ser un punt d’inflexió” en la política catalana.

Així, ha demanat a l’executiu “que torni al punt de partida” que es va marcar en l’acord d’investidura, que insisteix a dir que és un pacte “de mínims”. “No recorrem un camí contrari o en direcció diferent”, ha demanat Reguant. En una entrevista a ‘El matí de Catalunya Ràdio’, ha estat preguntada per la possibilitat que es trenqui l’acord d’investidura en cas que la CUP no faciliti la tramitació dels comptes, Reguant ha assegurat que “no té perquè”. “Per nosaltres era un acord d’investidura, no un acord de legislatura”, ha subratllat.

Publicitat

La militància de la CUP decidirà aquest cap de setmana si presenta una esmena a la totalitat i no possibilita la tramitació dels pressupostos o si s’absté. Reguant ha reiterat que el partit treballarà “fins a últim moment” per arribar a un acord.

Et pot interessar  Aragonès defensarà al Senat “i davant de tothom i a tot arreu” que la llei d’amnistia “és necessària”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut