Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

La CUP demana que el rei declari a la Comissió d’Interior per contractes a l’Aràbia Saudita

|

- Publicitat -

La CUP vol que el Congrés faci declarar el Rei Felipe VI a la Comissió d’Interior perquè doni explicacions de les darreres informacions relacionades amb els suposats suborns que la Fiscalia Anticorrupció atribueix a una empresa semipública espanyola per aconseguir contractes d’armament a l’Aràbia Saudita.

Els anticapitalistes vincules aquesta investigació amb la suposada mediació del rei Juan Carlos amb les autoritats saudites i per això ha anunciat que registrarà, a la Cambra Baixa, una sol·licitud de compareixença del seu fill i actual cap de l’Estado en seu parlamentària, cosa que la Constitució, d’entrada, no permet.

Publicitat

Tot apunta al fet que l’assumpte anirà a la mesa del Congrés, l’òrgan encarregat d’acceptar o rebutjar les iniciatives parlamentàries de l’oposició, no ho admetrà a tràmit amb l’argument que el Legislatiu no pot controlar a la Jefatura del Estado, sinó a l’Executiu, com ha fet en altres ocasions amb iniciatives relatives a la Casa del Rei.

 

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut