Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

La CUP demana acudir a les urnes: “Encara que sigui amb escepticisme convé votar per opcions que plantin cara”

Botran argumenta que "menys pes de les esquerres i de l'independentisme no genera escenaris més favorables"

|

- Publicitat -

“Que cap vot ecologista i independentista es quedi a casa”. Amb aquest missatge, la CUP anima la ciutadania a acudir a les urnes aquest diumenge. Des de l’Institut del Teatre de Barcelona, situat al barri del Poblesec, el candidat de la CUP, Albert Botran, ha insistit que cal anar a votar perquè “una situació amb menys pes de les esquerres i de l’independentisme a les institucions no genera escenaris més favorables per res”.

“Encara que sigui amb escepticisme cal votar per opcions que planten cara”, ha insistit el número 1 per Barcelona, tot repetint l’eslògan de la campanya cupaire ‘Plantem cara’. Botran ha enviat un missatge d’optimisme per les “bones sensacions” amb les que han tancat la campanya. “Ho hem fet el millor que podíem i ara que parlin les urnes”, ha dit.

Publicitat

El candidat ha introduït la papereta amb la mà esquerra i ha alçat el puny dret. Només ho ha fet a l’urna del Congrés dels Diputats, ja que la formació independentista no es presenta al Senat.

Després de votar, el diputat al Congrés ha recordat que la jornada electoral “és una batalla més” i que la igualtat entre gèneres, una situació millor per la llengua catalana i el combat contra l’emergència climàtica “no es guanyen només a les urnes” sinó amb mobilització. “El vot és una arma més”, ha puntualitzat.

El cupaire ha dit durant tota la campanya que “entén els motius” de l’abstenció, però ha fet una crida a deixar enrere l’escepticisme. El partit farà el seguiment de la nit electoral des de la seu del carrer Casp de Barcelona.

Et pot interessar  Juvillà denuncia el "joc brut" del Tribunal Suprem, que l'impedeix presentar-se per la CUP el 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut