Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La CUP demana a Aragonès que “torni al principi” en el seu plantejament

|

- Publicitat -

La diputada de la CUP al Parlament Eulàlia Reguant ha acusat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, de començar la legislatura “citant Marx i acabar reproduint el discurs de Foment”, i ha reclamat que expliqui l’acord del 2 d’agost sobre l’ampliació de l’Aeroport de Barcelona-el Prat.

Durant la seva contrarèplica en el debat de política general al Parlament, la diputada cupaire s’ha preguntat què passarà amb Reus i Girona després de la suspensió de l’ampliació de l’Aeroport de Barcelona: “Evitem el model a Barcelona, però el transportem a altres zones del país? Externalitzem el problema?”.

Publicitat

Sobre el pla del Govern en habitatge, ha demanat concretar si hi volen invertir 1.000 milions d’euros a l’any o si el seu objectiu és arribar als 1.000 milions al llarg de la legislatura, i ha reconegut que s’han millorat “certes coses d’ordre públic”.

No obstant això, ha retret al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, que posi més denúncies que el seu predecessor Miquel Buch, i que hi continuï havent moltes persones denunciades que defensen el dret a l’habitatge quan proven d’evitar desnonaments.

Reguant ha reiterat que la taula de diàleg va ser un fracàs i que “s’ha utilitzat per continuar amb batalles partidistes”, i ha demanat que el Govern tingui intel·ligència política i faci servir la seva proposta de referèndum al Parlament per pressionar en aquest espai.

Et pot interessar  El PPC promet "combatre sense complexos" les ocupacions il·legals d'habitatges i actuar en menys de 24 hores
Publicitat

Opinió

Minut a Minut