Edició 2116

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 11 de maig del 2024
Edició 2116

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 11 de maig del 2024

La CUP convoca la coordinadora oberta parlamentària per estudiar les negociacions dels comptes

|

- Publicitat -

La CUP ha convocat per dissabte la coordinadora oberta parlamentària (COP) per explicar l’estat de negociacions dels pressupostos i acordar la votació. Els anticapitalistes han mantingut diversos contactes i reunions en els darrers dies amb el Govern i els partits independentistes, després de presentar formalment l’esmena a la totalitat als pressupostos, com van decidir les bases. Ara, l’òrgan de governança de la COP valorarà si la proposta de l’executiu és prou sòlida per tornar a traslladar-ho a la militància.

El debat a la totalitat dels pressupostos comença dilluns a les dues de la tarda. L’última reunió coneguda de la CUP en el marc de les negociacions va ser dijous a la tarda, al Parlament, només amb membres de JxCat. L’equip negociador de la CUP, conformat pels diputats Eulàlia Reguant, Dolors Sabater, Montserrat Vinyets i Carles Riera, es va reunir amb membres de JxCat als despatxos d’aquest grup parlamentari. En aquesta trobada hi havia Albert Batet, Elsa Artadi, Josep Rius i també Jordi Sànchez i Jordi Turull.

Et pot interessar  Govern, Comuns i CUP veuen la querella de JxCat per l’informe sobre Casol com una “amenaça” a les víctimes de masclisme v
Publicitat

Opinió

Minut a Minut