Dimarts, 31 de gener de 2023 - Edició 1650
La República

La CUP convoca la coordinadora oberta parlamentària per estudiar les negociacions dels comptes

Els anticapitalistes valoraran si la proposta del Govern és prou sòlida per tornar a preguntar a les bases

Agències 19/11/2021
Els diputats de la CUP-NCG Eulàlia Reguant, Carles Riera i Montserrat Vinyets sortint dels despatxos d'ERC i Junts al Parlament el 18 de novembre del 2021

La CUP ha convocat per dissabte la coordinadora oberta parlamentària (COP) per explicar l’estat de negociacions dels pressupostos i acordar la votació. Els anticapitalistes han mantingut diversos contactes i reunions en els darrers dies amb el Govern i els partits independentistes, després de presentar formalment l’esmena a la totalitat als pressupostos, com van decidir les bases. Ara, l’òrgan de governança de la COP valorarà si la proposta de l’executiu és prou sòlida per tornar a traslladar-ho a la militància.

El debat a la totalitat dels pressupostos comença dilluns a les dues de la tarda. L’última reunió coneguda de la CUP en el marc de les negociacions va ser dijous a la tarda, al Parlament, només amb membres de JxCat. L’equip negociador de la CUP, conformat pels diputats Eulàlia Reguant, Dolors Sabater, Montserrat Vinyets i Carles Riera, es va reunir amb membres de JxCat als despatxos d’aquest grup parlamentari. En aquesta trobada hi havia Albert Batet, Elsa Artadi, Josep Rius i també Jordi Sànchez i Jordi Turull.