Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La CUP carrega contra el diari ARA per afirmar que investiran Aragonès si presideixen el Parlament

|

- Publicitat -

La CUP ha estat al centre de tots els mitjans després de les reunions que ha mantingut amb altres partits per tal de pactar acords per la creació d’un Govern que d’entrada serà presidit per Pere Aragonès. La idea que la CUP presideixi el Parlament de Catalunya s’està plantejant com un fet a tenir en compte per aconseguir els suports dels anticapitalistes. Així ho va informar el diari Ara en un article on assegura que la CUP condicionaria la investidura de Pere Aragonès a canvi de la presidència de la Mesa del Parlament de Catalunya.

El partit de Dolors Sabater, però, ha desmentit aquesta afirmació a través de les xarxes socials, acusant el diari de fake news, i de mantenir una estratègia de pressió cap al partit per tal d’acabar cedint per facilitar la investidura d’un tercer. “La CUP desmenteix les informacions publicades per l’ARA”, han dit en un tuit, explicant que l’objectiu del partit durant la legislatura és “garantir que al Parlament s’hi pugui parlar de tot, però no a canvi de res”.

Publicitat

Et pot interessar  Junts i ERC presenten vots particulars a l'informe del PP contra l'amnistia que s'aprovarà dilluns al Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut