Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La CUP avisa que no prendrà una decisió sobre els pressupostos fins que tingui els resultats de les assemblees

|

- Publicitat -

El diputat de la CUP, Xavier Pellicer, ha expressat que els anticapitalistes encara estan decidint quina posició tenen respecte als pressupostos catalans que ha presentat el conseller d’Hisenda Jaume Giró.

Pellicer ha expressat que la militància de la CUP es trobarà en assemblees parlamentàries i que d’aquest mecanisme s’obtindran els resultats “a partir de la setmana que ve”, sobre si donar suport o no als comptes.

Publicitat

El diputat de la CUP ha explicat que sense entrar en detall s’haurien de complir dos aspectes, que són “el gir a l’esquerra” de les polítiques socials i econòmiques, i un avenç en el full de ruta independentista “per arribar una resolució del conflicte amb l’estat”.

També ha subratllat que el detall final dels pressupostos l’han tingut fa poques hores, i han explicat que hauran de comparar els pressupostos amb els d’acords mínims establerts per la militància.

Et pot interessar  Estrada: "Malgrat que ERC i Junts es tiren els plats pel cap sobre la unitat, han mirat més al PSC que a la CUP"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut