Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

La CUP assegura ser la força que “no tindrà por de confrontar-se amb les elits” en situacions com la sequera

"S'imposen restriccions que van a parar a la pagesia, amb el tancament del canal d'Urgell i que en posa en risc la producció, i en canvi no són capaços de tancar l'aixeta al turisme" rebla Laia Estrada

|

- Publicitat -

Continuen els retrets entre partits polítics per la gestió que s’està fent de la situació de sequera que Catalunya pateix des de fa més d’un any, i que s’agreuja cada dia que passa sense que plogui. Davant aquesta situació, i l’immobilisme dels actors polítics, la CUP s’ha reivindicat de cara a les eleccions municipals del 28 de maig com la formació política que “no tindrà por de confrontar-se amb les elits” en situacions com l’actual de sequera excepcional.

Publicitat

La diputada del Parlament Laia Estrada, just abans d’un acte a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), ha criticat com s’està gestionant l’emergència, reiterant l’oposició del partit al fet que s’imposin restriccions a la ciutadania i no al turisme. “S’imposen restriccions que van a parar a la pagesia, amb el tancament del canal d’Urgell i que en posa en risc la producció, i, en canvi, no són capaços de tancar l’aixeta al turisme“.

La CUP ha fet dos actes simultanis aquest dissabte a Cornellà i a Alcarràs com “dues representacions” d’un model, ha dit Estrada, que “condemna a la perifèria el que no és la gran ciutat i aparador al servei del turisme”.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua prepara un debat sobre el català a Barcelona amb els candidats a l'alcaldia
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió