Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La corrupció al PP, més viva que mai: Investiguen una líder popular d’Astúries

|

- Publicitat -

Quan sembla que el partit de Pablo Casado comença a reposar en casos de corrupció, més anècdotes surten a la llum i esquitxen encara més la credibilitat dels populars. A banda del judici a l’extresorer Luis Bárcenas per la “caixa B” del PP, La Razón ha revelat un nou cas de corrupció, aquest cop a Astúries, per part de Teresa Mallada Castro, la líder dels populars a la comunitat autònoma del nord d’Espanya.

Se l’investiga d’un presumpte delicte de suborn quan Mallada era dirigent de l’empresa pública d’Hunosa entre els anys 2012 i 2018. Els fiscals europeus treballen en una investigació relacionada amb l’entrega de fons miners, que segons les informacions, haurien desaparegut fins a 52 milions d’euros dels quals només se n’han recuperat sis. De fet, tal com informa El Plural, la mateixa Teresa Mallada ja havia estat investigada per presumpta compra i cessió gratuïta al Montepío de la Minería asturiana de la finca Las Pedrosas, per construir posteriorment una residència de gent gran, però el cas es va arxivar.

Et pot interessar  El govern espanyol amenaça amb recursos al TC contra les lleis de memòria històrica dels governs del PP i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut