Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

La consellera Verge censura els que han criticat com vestia Anna Grau al parlament

|

- Publicitat -

La darrera aparició de la diputada de C’s, Anna Grau, al faristol del parlament, ha generat moltes reaccions, sobre el més o menys mal gust estètic i el respecte degut a la institució. Alguns tuits han ballat perillosament al límit. En concret, el segon tinent d’alcalde del Port de la Selva, Roger Pinart (JxCat), ha fet un símil més aviat poc afortunat.

Publicitat

El tema podia embolicar-se més quan, amb la mateixa foto, l’escriptora Gemma Pasqual ha escrit un altre tuit negant que la diputada de Cs tingui “ètica ni estètica” i aleshores la presidenta de Parlament, Laura Borràs, que hi ha fet un ‘m’agrada’, ha propiciat que se li atribueixin les opinions de tots els tuitaires. Aleshores, la consellera de feminismes, Tània Verge, ha volgut posar les coses a lloc: “Per ètica feminista, no difonem els atacs misògins o racistes envers diputades a les xarxes. En tots els casos dels darrers mesos hem posat els recursos d’Igualtat i Feminismes a la seva disposició. Aquest tipus de violència masclista no pot ser el cost de fer política per a les dones”.

Grau ha donat les gràcies a través de Twitter a l’equip de la conselleria de Verge, i a les diputades dels comuns, Susanna Segovia, i del PSC, Assumpta Escarp, i a altres diputats i diputades de diversos grups que li han donat suport “contra atacs barroers i masclistes de la ultradreta catalana”.

La mateixa diputada motiu de la controvèrsia li ho ha agraït:

En qualsevol cas, la diputada taronja ja ha obtingut el que volia, ressò mediàtic, que ha esborrat el que estava dient a l’hemicicle. Vegem-ne més tuits, a favor i en contra, del tot independentment de si és un home o una dona qui els fa:

Et pot interessar  Puigdemont comunicarà si es presenta com a candidat el 12-M en un acte des d'Elna
Publicitat

Opinió

Minut a Minut