Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

La consellera de Territori insta el PSC a fer respectar davant el PSOE les lleis que aprova al Parlament

Ester Capella denuncia que frenar la normativa és anar contra Catalunya, els seus ciutadans i municipis

|

- Publicitat -

La consellera de Territori, Ester Capella, ha instat al PSC a fer respectar davant el PSOE les lleis catalanes a les quals ells mateixos donen suport al Parlament, després del xantatge de la Moncloa a la Generalitat per reformar la llei de sequera o dur-la davant el Tribunal Constitucional.

Capella considera que tant al PSOE com al govern espanyol la sequera que afecta Catalunya “li importa zero” i assegura que frenar la llei, que tant va costar d’aprovar al Parlament, és anar contra Catalunya, els seus ciutadans i municipis. En aquesta línia, i referint-se explícitament a l’amenaça de l’executiu espanyol, ha assegurat que frenar la normativa és anar contra Catalunya, els seus ciutadans i municipis. Capella ha remarcat que la sequera és una qüestió de país i d’emergència i que el Govern ha de donar-hi resposta amb obres urgents.

Publicitat

Així mateix, la consellera ha dit que per als socialistes, els ciutadans de Catalunya “som de segona”, tot exigint-los que deixin d’interposar recursos a lleis catalanes que es fan per donar solucions a les necessitats diàries dels ciutadans.

Et pot interessar  Vilagrà, sobre les piscines: "Nosaltres no podem dir als ajuntaments quins han de ser els seus refugis climàtics"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut