Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La concursant valenciana d’OT, amb passat independentista i dels Països Catalans

|

- Publicitat -

La concursant Samantha, del concurs musical “Operación Triunfo“, ha estat molt comentada a les xarxes socials per dues polèmiques: una per unes valoracions fora de lloc d’un dels jurats del programa, i l’altra, per unes declaracions que va fer sobre el castellà. La cantant va mantenir una conversa telefònica amb els seus pares, i ho va fer en castellà, un idioma que mai havia fet servir per dirigir-se als seus progenitors. Ella és d’Alacant, i sempre ha parlat en valencià amb els seus familiars i amics. En un moment que van captar les càmeres, Samantha va fer un comentar sense cap mala intenció, on va dir que “he parlat amb els meus pares en castellà. Mai havia parlat amb ells en aquest idioma del diable”.

Com no podia ser d’una altra manera, s’ha endut moltíssimes crítiques després que un compte de Twitter compartís aquestes declaracions, i l’unionisme ja la tracta d'”independentista o pancatalanista”. De poc serveixen aquestes crítiques perquè a l’última gala del programa, Samantha ha estat votada com a ‘favorita’ d’aquesta darrera setmana.

Publicitat

De fet, des de València, el grup polític ‘Compromís’ també li ha donat suport a través d’un missatge a les xarxes socials, on reclamen que la gent la voti, en principi, pel fet de ser valenciana.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut