Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La Comunitat de Madrid va adjudicar a dit 1,5 milions d’euros en màscares a un empresari amic d’Ayuso

|

- Publicitat -

El govern regional va escollir l’empresa Priviet Sportive S.L., propietat d’un amic íntim de la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, per encarregar una comanda de màscares FFP2 i FFP3, segons explica eldiario.es. L’adjudicació va ser d’1,5 milions d’euros i es va decidir l’abril de 2020, durant la primera ona de la pandèmia, acollint-se a la via d’urgència que permetia en aquell moment l’estat d’alarma.

Curiosament, el principal accionista i administrador únic de l’empresa és Daniel Alcázar Barranco, amb qui Ayuso i la seva família mantenen amistat des de fa anys, ja que són del mateix poble. Durant el ple d’aquest dijous, la portaveu d’Unidas Podemos, Carolina Alonso, ha tret el tema i Ayuso, indignada, ha respost: “No he intervingut en la meva vida en un sol contracte. No tinc cap relació laboral amb la meva família”.

Publicitat

Tot i que l’equip de la presidenta ha assegurat que tot és “perfectament legal” i que es pot consultar el contracte, segons han exposat a eldiario.es, era impossible accedir al document a través del cercador del Portal de Contractació de Madrid fins dimarts, quan el diari va demanar consultar-lo i casualment va començar a ser visible al portal web.

 

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut