Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La candidatura va néixer coixa: Catalunya no podia fer sola uns Jocs d’hivern ni ampliant instal·lacions

|

- Publicitat -

Després de mesos ignorant les peticions, el Govern ha fet públics els informes que es van fer sobre la viabilitat dels Jocs d’hivern a Catalunya. Com explica 324, els documents —d’abans que l’Aragó s’incorporés per crear una candidatura conjunta— demostren que Catalunya no podia assumir sola uns Jocs d’hivern encara que s’ampliessin les instal·lacions esportives.

El principal maldecap era a les proves d’esquí de fons i al biatló, actualment previstes a Candanchú (Pirineu aragonès). En un primer moment, el Govern preveia situar-les al Pla d’Anyella, a La Molina, però això implicaria construir una nova estació d’esquí, una opció previsiblement descartada. També s’haurien de construir més pistes de gel provisionals per fer front a les disciplines d’hoquei, patinatge artístic, patinatge de velocitat en pista llarga i pista curta i cúrling.

Publicitat

Igualment, és destacable que només hi ha un informe de dedicat íntegrament a la crisi climàtica i té l’extensió d’una sola pàgina, que va costar 100 euros.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut