Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

La candidatura de Forn irrita el grup municipal de Ciudadanos

La presidenta del grup municipal de Ciudadanos a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha reaccionat a la candidatura que ha oficialitzat Joaquim Forn aquest dimecres sota el paraigües de Junts […]

Marina Almansa
Marina Almansa 23/01/2019
Carina Mejias, regidora de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona / ACN

La presidenta del grup municipal de Ciudadanos a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha reaccionat a la candidatura que ha oficialitzat Joaquim Forn aquest dimecres sota el paraigües de Junts per Catalunya a l’alcaldia de la ciutat. Mejías ha dit que “anteposa el procés i els seus interessos partidistes als de la ciutat”. De fet, sosté que a aquesta candidatura només li interessa “seguir alimentant la bombolla del procés”.

En aquest sentit, ha vaticinat que això comportarà que durant la campanya electoral es parli “més del procés que de Barcelona i els problemes reals dels barcelonins”, en la mateixa línia que Valls, qui assegurava que si Forn acabava sent el candidat caldria aplicar el 155. Però això no és tot, la que serà apartada de la formació per deixar pas al projecte de l’exprimer ministre francès ha subratllat que a l’alcaldessa Ada Colau “li ha sortit competència en la seva carrera cap a l’alcaldia com a candidata independentista”.