Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

La Cambra de Comerç fa la feina i reconeix el Consell per la República

|

- Publicitat -

Gran pas endavant pel Consell per la República. Aquest dilluns, la Cambra de Comerç de Barcelona l’ha reconegut oficialment, així com a l’Assemblea de Representants. D’aquesta manera es compleix amb la campanya que va fer l’actual direcció de l’entitat, que aconseguirà allunyar la tradició autonomista de la Cambra i reivindicar la majoria independentista.

Des que va ser escollida la nova junta el 2019, la direcció de Joan Canadell i més tard Mònica Roca han treballat per donar suport al Consell i mantenir el seu compromís sobiranista. El diari Vilaweb ha tingut accés al manifest de la Cambra de comerç, que aposta per una gestió econòmica “des de Catalunya”, protegint i prioritzant el teixit productiu català. De fet, el manifest és ben clar: “Reivindiquem que la millor política econòmica és la de comptar amb un estat propi”.

Publicitat

Mentrestant, una altra entitat econòmica com és Pimec va convidar a sopar el president espanyol Pedro Sánchez, que encapçala un Gobierno que no para de demostrar la manca d’interès en Catalunya, amb un incompliment flagrant de les inversions pressupostades.

 

Et pot interessar  Eixample Respira porta al Síndic i al Tribunal de Comptes europeu la "inacció" de l'ajuntament contra la contaminació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut