Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024
Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024

La brillant resposta de Lluís Llach davant la negativa del PSOE a utilitzar les llengües cooficials al Congreso

|

- Publicitat -

Una nova maniobra contra el català i altres llengües cooficials per part del socialisme del Gobierno espanyol ha fet pujar la mosca al nas a Lluís Llach. Segons la plataforma Electomanía, el PSOE rebutjarà aquest dimarts al Congreso la consideració que van fer els seus socis de govern per permetre als parlamentaris fer intervencions en llengües cooficials amb traducció simultània.

La reforma, que també comptava amb el suport dels partits independentistes catalans, es debatrà aquest dimarts, i el PSOE tornarà a tenir el vot clau per aprovar-la o rebutjar-la. En aquest sentit, el cantant Lluís Llach ha fet una reflexió que hauria de fer obrir els ulls a més d’un diputat independentista del Congreso. En una piulada, el músic avisa que “potser seria hora que els representants catalans practiquessin la desobediència”. I no és per menys, ja que des que hi ha un nou Govern a Catalunya, les decepcions per part del Gobierno que han fet esclatar la taula de diàleg i qualsevol intent d’entesa entre Catalunya i Espanya, han estat un fracàs estrepitós per la falta de col·laboració espanyola.

Publicitat

Et pot interessar  Aragonès demana per carta a Sánchez una rebaixa del preu del gasoil agrícola i modificar la llei de cadena alimentària
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut