Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

JxCat insta a Aragonès que no desaprofiti “la palanca de pressió” dels comptes espanyols

|

- Publicitat -

El president del grup parlamentari, Albert Batet, crida el president de la Generalitat a “començar a treballar una posició compartida”. Des de JxCat consideren “imprescindible” que l’independentisme actuï de manera “coordinada” al Congrés, i ha argumentat durant la sessió de control al ple del Parlament que així consta a l’acord de Govern entre ERC i Junts.

Batet, qui ja va reclamar el 7 de juliol a Aragonès “unitat” per negociar els pressupostos de l’Estat, insisteix en “no desaprofitar la palanca de pressió” dels comptes espanyols. A la rèplica, Aragonès ha respost que “endavant” i ha demanat a Junts que aporti “propostes concretes” per “treballar i poder avançar” i així “animar els partits a negociar”.

Publicitat

Rodalies: “On és la ministra?”

D’altra banda, Aragonès ha qualificat “d’inacceptable” la situació que es viu al servei de Rodalies. El president ha acusat la ministra de Transports, Raquel Sánchez, d’estar “desapareguda”. “A qui toca assumir responsabilitats polítiques no se l’ha vist enlloc. On és la ministra?”, demana.

Aragonès ho ha exclamat durant la resposta al president del grup d’ERC, Josep Maria Jové, que ha aprofitat la sessió de control per tornar a reclamar el “traspàs complet” del servei ferroviari.

Et pot interessar  Puigdemont "respondrà probablement la setmana que ve" si serà el candidat de Junts al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut