Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

JxCat i ERC en plena guerra electoral: Aragonès recorda a Borràs que és l’estat “qui autoritza l’endeutament”

|

- Publicitat -

La batalla pels vots tot just acaba de començar, i a poc a poc els principals partits independentistes s’allunyen més, tirant-se els plats pel cap els uns als altres, en lloc de treballar cap a una mateixa idea que tenen en comú: la independència. Aquest dimarts, la candidata per JxCat, Laura Borràs, ha criticat l’actual Govern per la part econòmica, és a dir, amb la tasca del vicepresident Aragonès, i ha dit que “s’hauria pogut endeutar més en uns moments que hi ha necessitat d’ajuts directes”.

Per la seva banda, Pere Aragonès no ha trigat a reaccionar i s’ha dirigit a Borràs des del seu compte de Twitter: “Em sorprèn que havent estat al Govern no recordi com funciona això”, ha dit, i ha aclarit que “qui autoritza l’endeutament és l’estat, no la Generalitat”, i ho ha relacionat amb l’objectiu dels republicans, que és fer la independència per fets com aquest. A banda d’això, el vicepresident en funcions també ha fet un recompte del “marge limitat de la Generalitat per ajudar la gent” malgrat la “deixadesa del Gobierno“.

Publicitat

Et pot interessar  Junts creu que l'informe de la Comissió de Venècia que va demanar el PP va precipitar l'acord: "Gol en pròpia porta"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut