Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

JxCat desmunta la falsa actitud dialogant del Gobierno i li recorda que no té majoria absoluta

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, Míriam Nogueras, ha acusat l’executiu espanyol d’actuar “com si tingués majoria absoluta” i “menystenint” els altres grups de la cambra. Ho ha dit en una entrevista a ‘El Matí a Ràdio Estel’, on ha assegurat que el PSOE “ni dialoga ni negocia” per tirar endavant els pressupostos generals de l’Estat.

Així, Nogueras ha justificat l’esmena a la totalitat que el partit va anunciar aquest dijous. “L’única manera de ser útils a Madrid avui és fer pressió”, ha subratllat la líder de Junts al Congrés. En aquest sentit, ha reiterat que no es pot “tornar a ser ingenu” i cal “ser exigents”. “No serveix de res confiar en la paraula del PSOE”, ha dit.

Publicitat

Nogueras ha qüestionat que l’executiu espanyol tingui “voluntat política” per tirar endavant els comptes. “Que baixin una mica els fums”, ha apuntat la portaveu. En la mateixa línia, ha demanat al gobierno de Pedro Sánchez que “compleixi les promeses” que va fer amb els partits independentistes. “Si vol tirar endavant els pressupostos, que pagui per avançat”, ha reiterat Nogueras.

Sobre els comptes catalans, Nogueras ha assegurat que el conseller d’Economia, Jaume Giró, “està assegut matí, tarda i nit amb les persones que ha de convèncer per aprovar els pressupostos”. “Això sí que és negociar de manera seriosa i rigorosa”, ha considerat la portaveu de Junts al Congrés.

Et pot interessar  La Moncloa torna a tancar la porta al referèndum i emmarca el discurs d'Aragonès al Senat en la campanya del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut