Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

JxCat demana “aïllar els violents” perquè no és “el camí de l’independentisme”

Toni Morral reivindica la "lluita pacífica" i assegura que els "violents" tenen "intencions que no estan en la direcció" del que pretén l'independentisme

|

- Publicitat -

Aquest dijous Catalunya va ser escenari de repressió policial de nou. A Girona i a Terrassa es van viure episodis de tensió i violència per part dels Mossos contra antifeixistes que volien boicotejar actes de l’extrema dreta i Vox coincidint amb el dia de la commemoració de la Constitució.

Després que el preisdent Torra hagi fet un ultimàtum al conseller d’Interior, el diputat de JxCat Toni Morral ha rebutjat les escenes de “violència al carrer”. Morral ha assegurat que “no és el camí” que ha de seguir l’independentisme i ha demanat “aïllar els violents”. El diputat de JxCat ha qüestionat les “intencions” de les persones que van provocar els aldarulls i ha dit que “segur” que “no estan en la direcció” del que pretenen els que estan lluitant “per obtenir la llibertat del país”.

Publicitat

Morral ha insistit que la lluita de l’independentisme “té l’empremta de la no violència” i el pacifisme del moviment “s’ha demostrat de fa anys”. Segons el diputat de JxCat, els “brots de violència” tenen “l’efecte contrari” i no serveixen per aconseguir els objectius de l’independentisme.

Et pot interessar  Puigdemont creu que l'espai de negociació amb l'Estat a Suïssa serà més "potent" si després del 12-M hi seu el Govern
Publicitat

Opinió

Minut a Minut