Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Jutjaran Carlos Fabra per ocultació de patrimoni, suborn i blanqueig de capitals

|

- Publicitat -

El jutjat d’instrucció número 4 de Castelló ha obert un procediment abreujat contra l’expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra, en entendre que existeixen indicis que va ocultar patrimoni a la justícia i l’administració tributària per impedir que s’executés una condemna anterior de quatre anys de presó i una multa d’1,4 milions que li imposaren per delictes fiscals. També considera que hi ha indicis que apunten al fet que l’expolític va percebre suborns i va blanquejar diners.

En la instrucció de la causa, que el magistrat dona per finalitzada amb la interlocutòria feta pública aquest dimecres pel Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, també s’investiga la dona de Fabra, dos dels fills, un gendre i cinc empresaris. Entre ells hi ha Fernando Roig, president del Vila-real CF i el seu fill Fernando Roig Nogueroles. En la causa judicial figuren, a més, cinc societats mercantils com a persones jurídiques.

Publicitat

Tal com arreplega el jutge en la interlocutòria, l’expresident de la Diputació de Castelló i la seva dona “van ordir i van portar a la pràctica un pla per a ocultar la major part dels seus ingressos i béns patrimonials”.

Et pot interessar  L'Audiència de Tarragona rebaixa la condemna a Masagué pel cas de les guinguetes de Torredembarra
Publicitat

Opinió

Minut a Minut