Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Junts rebutja investir Sánchez després del 23-J pels incompliments i menyspreus a l’independentisme

Nogueras també ha rebutjat repetir l'acord amb el PSC per governar plegats la Diputació de Barcelona

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts al Congrés i cap de llista de la formació pel 23-J, Míriam Nogueras, ha parlat amb contundència sobre la hipotètica investidura de Pedro Sánchez com a president després de les eleccions generals. En una entrevista a la Ser Catalunya, Nogueras ha assegurat que Junts no investirà Sánchez pels seus múltiples incompliments i menyspreus amb el moviment independentista català, així com amb els seus socis de Govern, Unides Podem.

“Estem ara en l’escenari que no se’l pot investir. És claríssim. Ha mentit a tothom” ha reblat Nogueras, tot criticant que al llarg d’aquesta legislatura “ni hi ha res del que s’havia acordat ni paga”.

Publicitat

Sobre les aliances entre Junts i ERC, Nogueras també s’ha mostrat contundent, i ha insistit que no poden continuar “fent les coses com fins ara”. “Ens cal que, si sumem, fer-ho junts. I s’ha de començar ja. Hem normalitzat massa coses que no són normals”, ha subratllat. Paral·lelament, Nogueras també ha rebutjat repetir l’acord amb el PSC per governar plegats la Diputació de Barcelona. Així i tot, en ser preguntada per si aquests acords amb Esquerra podrien fer que Junts es quedés sense governar la Diputació de Barcelona, Nogueras ha respost que no ho creu així: “No crec que sigui a preu de quedar-nos sense la Diputació”, i ha afegit que amb Tot per Terrassa sumarien encara més.

Et pot interessar  Junts planteja el 12-M entre un govern liderat per Puigdemont o per Illa, entre ser "nació" o "sucursal"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut