Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Junts ratifica la llista de Trias a l’alcaldia de Barcelona amb un 76,1% dels vots

El candidat agraeix la "confiança" als afiliats i afirma que té un equip "fora de sèrie"

|

- Publicitat -

Junts a Barcelona ha ratificat la llista de Xavier Trias per a l’alcaldia amb un 76,1% dels vots, segons ha informat la formació. L’exalcalde de la capital catalana es presenta als comicis de finals de maig amb la marca electoral Trias per Barcelona.

Publicitat

Els afiliats de Junts han votat entre les set del matí i les set del vespre d’aquest dijous si aprovaven o no la llista que el candidat va presentar ahir a l’assemblea del partit. Un 76,1% dels votants han optat pel sí i un 23,9% s’hi han mostrat contraris. Un cop sabuts els resultats, Trias ha agraït la “confiança” als afiliats i ha afirmat que concorre als comicis amb un equip “fora de sèrie”.

El candidat a batle ha incorporat el vicepresident de Junts per Catalunya i diputat al Parlament, Josep Rius, com a número set de la llista, just per darrere del lloc que probablement ocuparà l’exconsellera Joana Ortega, atès que el número sis està reservat als grups amb els quals s’ha acordat concórrer plegats als comicis, Pdecat, Demòcrates i Més, moviment d’esquerres.

El número dos l’ocupa l’exconsellera Neus Munté, el tres el regidor a l’Ajuntament Jordi Martí, el quatre l’exconsellera Victòria Alsina i el cinc l’exconseller Damià Calvet. El vuit l’ocupa el regidor a l’Ajuntament i president de Junts Barcelona, Joan Rodríguez. El número nou està reservat també per a persones d’altres formacions i el deu és per a l’exconseller i diputat al Parlament Ramon Tremosa. La llista la tanca al lloc quaranta-u la diputada de Junts a Madrid Pilar Calvo.

Et pot interessar  Una nova enquesta situa Colau com a guanyadora de les eleccions en vots, però amb un triple empat en regidors amb Maragall i Trias
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió