Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

‘Junts+ Puigdemont per Catalunya’, el nom de la candidatura del president a l’exili pel 12-M

L'objectiu és afrontar aquesta nova etapa amb perfils i suports de diferents sectors per tal de "recuperar la força de la unitat"

|

- Publicitat -

El president a l’exili, Carles Puigdemont, es presentarà com a candidat a president a les eleccions catalanes del 12-M sota la candidatura ‘Junts+ Puigdemont per Catalunya’, tal com ha confirmat la formació aquest dimecres. Tal com va anunciar el president durant el discurs en què confirmava que es presentaria als comicis, es tracta d’una coalició entre Junts i diferents partits que té com a objectiu “recuperar la força de la unitat i retornar als ciutadans la confiança en les institucions catalanes”.

El passat dimarts, des de Perpinyà, Junts va presentar l’Acord del Vernet, que és precisament el pacte al qual han arribat amb altres partits i opcions polítiques per tal de concórrer junts a les eleccions catalanes. Així doncs, i després de la negativa d’ERC a una llista unitària, Junts concorrerà als comicis amb Joventut Republicana, Alternativa Verda, Reagrupament, Acció per la república, Estat Català, Moviment d’Esquerres de Catalunya i Demòcrates.

Publicitat
Et pot interessar  Puigdemont obre una pàgina web on demana el suport de la ciutadania a la seva candidatura del 12-M

La voluntat, amb tot, és “oferir una candidatura que permeti afrontar aquesta nova etapa incorporant perfils i suports provinents de diferents sectors”, segons ha exposat Junts en un comunicat. La marca ‘Junts+ Puigdemont per Catalunya’, però, s’haurà de registrar abans del 30 de març, que és quan venç el termini per registrar les coalicions electorals. Després, entre el 3 i el 8 d’abril, l’hauran de registrar davant les juntes electorals provincials.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut