Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Junts pressiona ERC perquè abandoni la “farsa de la taula de diàleg”

|

- Publicitat -

El secretari general de Junts, Jordi Sànchez, ha demanat a ERC que assumeixi responsabilitats i “no es continuï amagant”. “Sí al diàleg, però no a la farsa de la taula de diàleg”, ha defensat en declaracions als periodistes. I és que, segons Sànchez, no es donen les condicions per la taula, que veu com una “excusa més per blanquejar el govern espanyol”.

Davant d’aquesta situació, el dirigent de Junts reclama “cohesió” de l’independentisme per dir “prou” a la “presa de pèl” de l’Estat. D’altra banda, ha ironitzat que, amb dos minuts de conversa, el president Pere Aragonès i Pedro Sánchez, segur que han resolt el conflicte polític.

Publicitat

En declaracions des de la concentració per denunciar el Catalangate’ davant de l’hotel Vela de Barcelona on aquest divendres el president espanyol assistia a les jornades del Cercle d’Economia, el secretari general de JxCat ha assenyalat Pedro Sánchez i els seus ministres com a “còmplices de les clavegueres de l’estat”.

“Prou a la presa de pèl i continuar tapant les vergonyes a l’executiu espanyol. Exigim responsabilitats i comissió d’investigació. I exigim deixar d’avalar i blanquejar el govern que no té intenció d’assumir la seva mínima responsabilitat”, ha afegit.

Segons ha dit, avui es pot entendre molt millor la posició que ha mantingut Junts de no donar un xec en blanc a l’executiu espanyol i la seva actitud crítica amb la taula de diàleg. I és que, segons ha assegurat, fa mesos que es coneixia l’espionatge contra independentistes i no és una cosa nova de fa deu dies.

Et pot interessar  El CIS atorga la victòria del 12-M al PSC, amb Junts i ERC pràcticament empatats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut