Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Junts no obrirà un expedient disciplinari a Dalmases, però l’investigarà internament

|

- Publicitat -

Després de la polèmica per a l’esbroncada Junts investigarà internament l’esbroncada del diputat Francesc Dalmases a una periodista del programa ‘FAQS’ de TV3 per l’entrevista a la presidenta del Parlament, Laura Borràs. Així, evita obrir-li un expedient disciplinari de moment.

El portaveu del partit, Josep Rius, ha anunciat la iniciativa impulsada per l’executiva de Junts aquest dilluns: S’encarrega “una instrucció” sobre els fets a advocada i militant de la formació, Magda Oranich qui intentarà esclarir el cas “amb rigorositat i celeritat”, segons ha explicat Rius. A més ha defensat la “solvència” d’aquesta lletrada, que forma part del partit de Laura Borràs. Segons Rius, un cop tinguin “la instrucció”, l’executiva del partit decidirà si porta el cas de Dalmases a la comissió de garanties de Junts.

Publicitat

Amb tot, Rius ha destacat durant la roda de premsa d’aquest dilluns que Dalmases ja va demanar “disculpes públicament” la setmana passada tant a les xarxes socials com des del faristol del Parlament.

Et pot interessar  Lluís Puig demana a Junts repetir a les llistes del 12-M per “poder tornar a trepitjar el Parlament”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut