Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Junts emprendrà accions legals per l’Operació Catalunya: “Es van intentar alterar els resultats de Mas i Trias”

|

- Publicitat -

El portaveu de Junts, Josep Rius, ha confirmat que el partit actuarà “judicialment” contra l’Operació Catalunya, segons va avançar el passat dilluns, 13 de març, en roda de premsa. Malgrat que aquest entramat corrupte, el qual va mobilitzar administracions, cossos i forces de l’estat per tal d’intentar aturar el moviment independentista, no va afectar directament a Junts, doncs l’Operació Catalunya va desenvolupar-se entre el 2012 i el 2016, sí que va afectar alguns dels dirigents de Convergència que ara són a Junts, com Artur Mas o Xavier Trias. Aquest és el cas del president Artur Mas o l’exalcalde Xavier Trias, de qui Rius ha denunciat que “es van intentar liquidar carreres polítiques”, així

Precisament, Rius ha anunciat que s’emprendrà la via legal i judicial perquè amb l’Operació Catalunya “es van intentar liquidar carreres polítiques”, a la vegada que “es va intentar alterar els resultats electorals com els de les eleccions del novembre del 2012 o de les municipals del 2015″.

Publicitat

Amb tot, el partit estudia “totes les vies legals” per “esclarir un dels episodis més greus de guerra bruta contra l’independentisme”. “És moment de començar a desmuntar les clavegueres de l’Estat. Exigim una investigació a fons i global”, ha reclamat Rius.

Et pot interessar  ERC, Junts i el PSOE acusen el PP de fer un ús partidista del Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut