Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Junts denuncia a la JEC que ERC fa un ús “electoralista i partidista” del Govern en període electoral

Els que van ser socis del Govern exigeixen a Aragonès "joc net" i "neutralitat institucional" durant el que resta de període electoral

|

- Publicitat -

La formació de Laura Borràs i Jordi Turull, Junts, ha denunciat davant la Junta Electoral Central (JEC) que ERC està fent un ús “electoralista i partidista” del Govern en període electoral, el qual va començar el passat 3 d’abril. Des de Junts consideren que els anuncis i actuacions del Govern que han impugnat han estat “campanyes d’assoliments de la tasca de govern, que tenen un contingut clarament electoralista i que no té res a veure amb la salvaguarda de l’interès públic i el correcte funcionament dels serveis públics”. Amb tot, els que van ser socis del Govern exigeixen a Aragonès “joc net” i “neutralitat institucional” durant el que resta de període electoral.

Junts ha impugnat diversos anuncis i actuacions de l’executiu encapçalat per Pere Aragonès, com ara la presentació dels mitjans aeris en el marc de la campanya de prevenció d’incendis forestals. També qüestionen l’anunci sobre l’expropiació d’habitatges buits de grans tenidors i l‘acte de lliurament de diplomes del curs de formació bàsica per a bombers que va liderar el conseller Joan Ignasi Elena, i durant el qual va destacar les noves places previstes. Finalment, s’han queixat de l’anunci sobre la creació d’un cos d’acció exterior i Unió Europea de la Generalitat.

Et pot interessar  Aragonès treu ferro a l'acord sobre el Hard Rock i afirma que només "actualitzava característiques tècniques"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut