Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Junts demana la compareixença de Vilagrà per mantenir el pla pilot de la renda universal, “malgrat el rebuig del Parlament”

El grup parlamentari acusa ERC i el govern d'Aragonès de donar "l'esquena a la cambra catalana" amb "una minoria de 33 diputats"

|

- Publicitat -

Junts ha demanat la compareixença al Parlament de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, perquè hi expliqui per què el Govern manté la prova pilot de la renda bàsica universal “malgrat el rebuig” de la cambra. La petició arriba després que la Generalitat defensés el pla pilot d’aquesta renda durant un acte al Marroc.

En un comunicat aquest dimarts, la formació ha lamentat que ERC i el govern de Pere Aragonès “no respectin els posicionaments aprovats al Parlament” i “amb una minoria de 33 diputats, doni l’esquena a la Cambra catalana”.

Publicitat

El Parlament va votar en contra d’aquesta iniciativa arran d’una esmena del PSC-Units a la llei d’acompanyament dels pressupostos d’aquest 2023.

Et pot interessar  Puigdemont, sobre el posicionament de l’advocat del TJUE: "Si s'acaba confirmant, algú haurà d'explicar l'ús partidista del Parlament Europeu"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut