Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Junts avisa Colau que “vigilarà” la seva investigació, però sense creuar cap “línia vermella”

|

- Publicitat -

El grup de Junts a l’Ajuntament de Barcelona avisa Ada Colau que “vigilarà” la seva investigació, però sosté que ho farà sense creuar cap “línia vermella”. La formació s’ha pronunciat d’aquesta forma després que un jutjat hagi citat a declarar l’alcaldessa com a investigada per suposades subvencions irregulars.

En aquest sentit, JxCat li ha retret que, precisament, ella s’aprofités “vergonyosament i sense escrúpols” de les “falses acusacions” que es van fer al seu moment contra l’exalcalde Xavier Trias. “Exigim la màxima transparència i celeritat i la màxima col·laboració per part del govern municipal i la seva alcaldessa perquè no hi hagi cap ombra de dubte”, ha afegit.

Publicitat

El partit ha subratllat que Barcelona “mereix i necessita saber” que no s’ha comès cap irregularitat ni s’ha malversat cap euro al consistori. “La ciutat ha de ser referent en polítiques transparents i ha de tenir una política de tolerància zero amb la corrupció”, ha afegit.

Et pot interessar  Puigdemont veu cada cop "més a prop" el seu retorn a Catalunya: "En aquestes eleccions vaig a totes, no hi ha un pla B"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut