Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Junqueras, sobre el suport d’ERC al govern espanyol: “No estem aquí per garantir l’estabilitat de ningú”

El líder republicà admet que la legislatura continuarà sent "complexa", però no es tanca a mesures socials i econòmiques

|

- Publicitat -

El líder d’ERC, Oriol Junqueras, ha avisat aquest dijous que els republicans no tenen com a objectiu garantir l’estabilitat del govern espanyol. “Treballarem pel benestar de la gent i el funcionament de l’economia, no estem aquí per garantir l’estabilitat de ningú llevat que aquesta estabilitat contribueixi al bon funcionament de la societat”, ha manifestat en declaracions a la premsa al Congrés, on avui s’ha votat la llei d’amnistia. Així mateix, ha dit que continua veient la present legislatura espanyola com un escenari “complex” que s’haurà d’encarar “de la millor manera possible”. “La societat sempre ens tindrà al costat a l’hora de fer que els recursos arribin”, ha agregat.

Preguntat per l‘escenari que s’obre amb l’aprovació de la llei de perdó als encausats del procés, ha celebrat les veus optimistes, però ha ressaltat que no li consta que la norma pugui ser vigent en una data concreta. “No em consta que sigui ni a finals de juliol ni de desembre, d’aquí a un any o un any i mig. Desconec el que faran els jutges del Suprem, el que sé és que sempre que han pogut han pres les decisions en contra de nosaltres”, ha reblat.

Et pot interessar  Aragonès diu que no abandonarà responsabilitats si no repeteix com a president
Publicitat

Opinió

Minut a Minut