Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Junqueras, sobre el suport de JxCat a Marín: “Contra la corrupció tothom hauria de ser clar i net”

|

- Publicitat -

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha carregat contra PSC i JxCat per haver tombat la moció de censura contra la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín: “Contra la corrupció tothom hauria de ser clar i net. En aquest sentit, ERC sempre serà clara: fora la corrupció de les institucions”, ha dit l’exvicepresident, en un missatge que ha fet arribar a través de Twitter. Junqueras, empresonat a Lledoners, ha criticat així el suport dels socialistes i el partit de Carles Puigdemont a Marín, al ple de la Diputació que ha rebutjat la moció presentada per ERC, arran del cas de presumpta malversació al Consell Esportiu de l’Hospitalet de Llobregat.

Els republicans demanaven condemnar la “manca de transparència” de la Diputació a l’hora d’informar sobre la causa judicial que implica la presidenta Núria Marín, però el text ha estat refusat per la majoria absoluta del govern, format per PSC i Junts.

Publicitat

Tots dos grups han acusat Esquerra d’haver forçat la celebració del ple amb finalitats electoralistes, una crítica a la qual s’hi ha sumat PP i Cs. Tot i que la moció no ha prosperat, els grups s’han compromès de forma unànime a revisar les mesures de la Diputació per evitar la corrupció.

Et pot interessar  Anna Navarro aposta per impulsar la Marca Catalunya i que vagi més enllà de Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut