Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Junqueras i Romeva: “Si tot no va més de pressa no és perquè no vulguem”

El president d'ERC assegura que "estem més a prop que mai d'aconseguir la República"

|

- Publicitat -

“Ningú ha baixat del carro”, ha sentenciat Raül Romeva. Aquest dilluns ha estat un dia de reaparicions en campanya i Junqueras i Romeva, empresonats a Soto del Real, també han tingut el seu espai, recollit per Nació Digital, així com el diàleg entre Puigdemont i Sánchez en un acte de Junts per Catalunya aquest dilluns al matí.

“Aquestes eleccions són una oportunitat perquè guanyi per primer cop la independència”, ha afirmat el president d’ERC, Oriol Junqueras, alhora que ha afegit que “estem més a prop que mai d’aconseguir la República”.

Publicitat

Contestant a preguntes fetes pels lectors del digital, els líders empresonats han reivindicat que “no renunciaran en absolut a l’1-O” i han insistit en què s’ha de “persistir, continuar, pacíficament, democràticament”, en paraules de Raül Romeva.

Al seu torn, el conseller d’Exteriors ha assegurat que pel referèndum “estàvem preparats per a tot menys per a la repressió i la violència de l’Estat”. A més, ha sentenciat que, “si tot no va més de pressa, no és perquè no vulguem”.

 

 

Et pot interessar  L'Ajuntament de la Pobla de Segur canvia el nom del passeig Josep Borrell per 1 d'Octubre
Publicitat

Opinió

Minut a Minut