Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Junqueras posa contra les cordes a Sánchez: “O Ciudadanos, o ERC i la majoria de la investidura”

|

- Publicitat -

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha avisat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que ha de triar entre Cs o ERC i la majoria de la investidura després que el Gobierno hagi pactat amb el partit taronja la pròrroga de l’estat d’alarma. En una entrevista per escrit a Ràdio 4, Junqueras considera que ara és moment de salvar vides però ha afegit que en el moment de la reconstrucció social caldrà passar per les urnes. I sobre aquesta qüestió, creu que el president de la Generalitat, Quim Torra, hauria de convocar eleccions al Parlament abans que la justícia el pugui inhabilitar i activar així el rellotge dels comicis. A més, considera que la data de les eleccions ha de ser consensuada amb ERC.

El Consell d’Informatius de RNE es va mostrar ahir contrari a l’ajornament d’aquesta entrevista al president d’ERC, Oriol Junqueras, prevista inicialment per a aquest dimecres, just abans del debat al Congrés sobre la pròrroga de l’estat d’alarma. I assenyalava que s’havia produït per ordre del director d’Informació i Actualitat de RTVE, Enric Hernández.

Et pot interessar  Junqueras colla Puigdemont: "La unitat no es construirà al voltant de l'egoisme de qui vota contra el que és bo pel país"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut