Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Junqueras espera que Junts faci costat a Aragonès per posicionar-se sobre els pressupostos estatals

|

- Publicitat -

El president d’ERC, Oriol Junqueras, espera que JxCat estigui “a l’altura de la responsabilitat” i es posi “al costat” del president del Govern, Pere Aragonès, a l’hora de treballar pel conjunt del país. Així ho ha dit en referència als pressupostos de l’Estat. Junqueras ha reiterat que ERC és la formació “més important” de Catalunya al Congrés i ha convidat totes les forces independentistes a treballar amb el president del Govern. Aquesta ha estat la seva reacció, preguntat per la petició de Junts, que dimarts va reclamar unitat a Aragonès per posicionar-se sobre els pressupostos de l’Estat. Junqueras també ha subratllat que “tot el que sigui bo” per Catalunya mereixerà el suport del seu partit, i que el que no ho sigui no el tindrà.

Junqueras ha fet aquestes declaracions en un contacte amb la premsa aquest divendres des de Tarragona. “Veurem com ens expliquen i com és la proposta pressupostària, i en quina mesura accepten el que nosaltres podem contribuir a millorar”, ha afegit en referència als comptes espanyols.

Et pot interessar  Cleries diu que Junts vol la continuïtat de la legislatura si hi ha una amnistia de reconciliació i pressupostos socials
Publicitat

Opinió

Minut a Minut