Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Junqueras es pronuncia sobre el diàleg: “No ens deixarem intimidar per aquells a qui fa mandra defensar drets del país a tot arreu”

|

- Publicitat -

El líder d’ERC, Oriol Junqueras, ha insistit en la defensa de la taula de diàleg per resoldre el conflicte polític i ha remarcat que no es deixaran “intimidar per ningú” en aquest camí. Dirigint-se cap a la formació amb qui fan govern, Junts, ha apuntat: “No ens hem deixat intimidar per qui ens ha tancat a la presó ni tampoc ens deixarem intimidar per aquells a qui els fa mandra defensar els drets d’aquest país a tot arreu”, ha sentenciat.

Junqueras s’ha expressat així en un acte a Sant Sadurní d’Anoia, on es celebra l’Acampada Jove d’enguany, organitzada per Jovent Republicà. Durant la seva intervenció Junqueras ha subratllat que ERC defensarà la llibertat, la democràcia i els drets nacionals dels Països Catalans “a tot arreu”.

Publicitat

El líder d’ERC ha posat en valor la taula de diàleg i ha subratllat que tot i que hi ha “molts poders a l’Estat” que, segons assegura, no volen que hi hagi cap negociació, s’ha aconseguit constituir-la. També ha recordat que en la primera reunió d’aquesta taula es va acordar reconèixer l’existència d’un conflicte polític. “Estem convençuts que el conflicte es resol precisament també, no només potser, però també, amb una taula de negociació”, ha dit.

En aquesta línia, ha apostat per teixir aliances amb el País Basc i Galícia, però també a nivell europeu amb “els pobles que lluiten per la llibertat” i impulsar iniciatives “antirepressives”.

Et pot interessar  La majoria independentista al Parlament perilla: el CEO situa el PSC com a guanyador amb 35-42 diputats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut