Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Junqueras avisa JxCat que ERC segueix sent el “més independentista”

|

- Publicitat -

El vicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras ha iniciat aquest dimarts la seva intervenció al Parlament al·legant a favor del diàleg, especialment amb aquells que aplaudeixen que ell sigui a la presó, i ha afirmat, en un missatge encobert a JxCat, que “no hi ha ningú més independentista” que ERC.

Ho ha dit a la comissió d’investigació sobre el 155, on compareix com a testimoni i a la que ha acudit desde la presó de Lledoners on està tancat, i un dia després de la inhabilitació del president Quim Torra com a diputat del Parlament que ha provocat una fractura entre els socis de Govern i les acusacions de JxCat a ERC perquè consideren que no han defensat al president.

Publicitat

Junqueres ha assegurat ser feliç, ha dit estar content de parlar en seu parlamentària amb tots els presents sense excepcions i ha insistit en la seva aposta pel diàleg, “especialment amb els que han aplaudit de manera més entusiasta la repressió i la presó”, perquè considera que el diàleg no pot estar suspès a la situació carcellera dels consellers.

Et pot interessar  Junqueras reclama aparcar "la tàctica a curt termini" i crida a aprovar la llei d'amnistia la setmana que ve
Publicitat

Opinió

Minut a Minut