Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Juli Fernàndez remarca que l’acord amb el PSC sobre la B-40 “no és el quart cinturó” i assegura que es complirà

|

- Publicitat -

El conseller de Territori, Juli Fernàndez, ha assegurat que es complirà l’acord amb el PSC sobre la B-40, el qual ha permès desbloquejar la negociació dels pressupostos, però subratllant que “no és el quart cinturó”. Així s’ha expressat davant la pregunta del diputat de Junts, Ramón Tremosa, que li ha demanat sobre l’oposició al projecte que l’exalcalde de Sabadell ha mostrat sempre. “El que jo soc i el que jo penso encara és el mateix de sempre. El govern farà el que puguem fer millor per als ciutadans del Vallès”, ha respost Fernàndez. El titular de Territori, tanmateix, s’ha mostrat més favorable a tractar l’ampliació (o “modernització”) de l’aeroport del Prat, instant Junts a implicar-se en el projecte per trobar una solució.

L’ampliació de l’aeroport del Prat, malgrat incloure’s al projecte pressupostari arran de la insistència del PSC, també era un dels principals reclams de Junts. El conseller confia que es pugui “vehicular” una proposta “en un termini d’un any”, mentre que, d’altra banda, Tremosa ha reconegut que utilitzant la pista de Gavà “no caldria allargar la pista del mar envaint” la zona natural protegida. També ha apuntat que AENA podria “insonoritzar” els habitatges pròxims a l’aeroport com, segons ell, diu que s’ha fet al voltant de Barajas.

Publicitat

Des del PP han interpel·lat a Fernàndez pels pressupostos i els acords d’infraestructures amb el PSC. “Els socialistes ja no ploren, els socialistes facturen”, ha dit Lorena Roldán citant la cançó de Shakira.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut