Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

Juli Fernàndez rebutja vincular la negociació dels pressupostos al projecte d’ampliació de l’aeroport El Prat

|

- Publicitat -

El conseller de Territori, Juli Fernàndez, ha descartat incloure en la negociació dels pressupostos de la Generalitat el projecte d’ampliació de l’aeroport del Prat que planteja Aena. En una entrevista a ‘La Xarxa’, el titular de Territori ha remarcat que la proposta que vol la gestora actual de la infraestructura “no compleix” amb els “grans consensos”, sobretot en matèria de protecció dels espais naturals.

Aquestes declaracions s’oposen a les paraules de la portaveu del PSC, Alícia Romero, que va apuntar la possibilitat d’incloure l’ampliació de l’aeroport en la negociació dels comptes. “No treballem en propostes que, de sortida, no són viables ni reals”, ha reblat Fernàndez.

Publicitat

L’aposta del conseller és “construir una proposta catalana” que “millori i optimitzi” la infraestructura i que permeti “una xarxa d’aeroports catalans“. “Poder crear una xarxa real aeroportuària catalana creiem que pot ser un bon camí”, ha dit el conseller de Territori.

Et pot interessar  Puente rebutja la proposta de la Generalitat d'ampliar l'ús de les pistes del Prat sense tocar els aiguamolls
Publicitat

Opinió

Minut a Minut