Divendres, 16 d'abril de 2021 - Edició 995
La República

Juan Carlos I va rebre l’ajuda de grans empresaris espanyols per pagar Hisenda

Alguns dels noms més reconeguts són el de l’expresident del Real Madrid, Vicente Boluda, o el president del banc de negocis Lazard, Jaime Castellanos

Avatar
Agències 06/04/2021
El rei emèrit espanyol Juan Carlos I en una foto d'arxiu.

Vicente Boluda, Alejando Aznar o Alicia Koplowitz van ser algunes de les persones que van ajudar al rei emèrit a regularitzar part del patrimoni que tenia a paradisos fiscals. Unes informacions del diari El Confidencial revelen alguns dels noms que van col·laborar per fer els tràmits de 4,4 milions d’euros que el rei emèrit va regularitzar amb Hisenda.

En total, una desena de persones entre els quals hi hauria l’expresident del Real Madrid, Vicente Boluda, i també màxim accionista de la corporació Boluda; Javier Corsini, que gestiona una de les finques on Juan Carlos anava de cacera; Jaime Castellanos, president del banc de negocis Lazard; Alejando Aznar, el president de les bodegues Marqués de Riscal; i Alica Koplowitz que gestiona el patrimoni personal de Fomento de Construcciones y Contratas. A més, l’exdirector del CNI Félix Sanz Roldán també hauria ajudat a buscar empreses per blanquejar l’emèrit fugat.