Diumenge, 23 de gener de 2022 - Edició 1277
La República

Juan Carlos I sentia l’amenaça d'”un cop d’estat” per part de Sofía, segons Corinna

També creia que tenia l’expresident espanyol, Mariano Rajoy, a la seva contra i que aquest volia “castrar-lo i debilitar la monarquia”

Redacció 18/09/2020

Nova actualització dels escàndols de Juan Carlos I per part de la seva examant i empresària Corinna Larsen, que ha estat entrevistada per la revista francesa paris Match. En una conversa, Larsen assegura que Juan Carlos I sempre ha cregut que la seva abdicació va ser una conxorxa entre la reina Sofía i per l’expresident del Gobierno, Mariano Rajoy.

En unes informacions que ha recollit El PluralLarsen assegura que el rei emèrit es va expressar així: “Tinc dos fronts oberts contra mi. El primer està constituït per mi i la meva dona: ella té pressa per posar el seu fill al tron perquè té molta més influència sobre ell que sobre mi. El segon està encarnat per Rajoy, que té com a objectiu castrar-me i debilitar la monarquia”. El monarca hi hauria conclòs que la seva família “fomentava un cop d’estat i necessitaven a una estrangera per servir-los com a boc expiatori”.