Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Josep Costa recorda a l’independentisme que no s’estan complint els acords amb Catalunya

|

- Publicitat -

Josep Costa, el vicepresident primer del Parlament de Catalunya els darrers tres anys, ha fet una piulada en la qual he explicat l’estratègia que, a parer seu, hauria de seguir l’independentisme.

Costa en les darreres setmanes va ser cridat a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), per haver permès un debat sobre la corona espanyola i el dret d’autodeterminació. El vicepresident primer del Parlament ja va explicar que no hi assistiria, perquè no reconeixia l’autoritat del tribunal i va afirmar que la desobediència era una via a seguir per avançar en l’independentisme.

Publicitat

Així, ha explicat que “res del que aproveu a Barcelona no es respectarà” i “res del que pacteu a Madrid no es complirà”. Costa ha subratllat que precisament s’estava optant per la independència perquè l’Estat té incompliments històrics amb Catalunya i segueix exercint pressió perquè continuï així. Segons ell, exposa que aquest va ser el motiu pel qual “vàrem votar independència” i, a parer seu, mostra que la dinàmica de l’Estat és la mateixa.

Finalment, ha conclòs amb una frase contundent, que ha deixat clara la seva postura. “Si no estau fent la independència, estau perdent el temps i ens l’estau fent perdre a nosaltres” ha reblat.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut