Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Josep Costa pica l’ullet a Cuevillas: “Si algú no vol assumir el risc de ser inhabilitat no hauria d’estar a la Mesa del Parlament”

|

- Publicitat -

L’entrevista a Jaume Alonso-Cuevillas que aquest divendres ha publicat el diari Vilaweb ha aixecat molta polseguera, especialment entre membres de JxCat pel que fa a la manera amb la qual s’ha de confrontar l’estat espanyol per arribar a assolir la independència i per denunciar la repressió constant.

En aquest sentit, l’exvicepresident del Parlament Josep Costa, ha carregat indirectament contra Cuevillas i la seva afirmació de “no deixar que ens inhabilitin per una bestiesa”. En una piulada, Costa assegura que “defensar la sobirania del Parlament de Catalunya no és cap bestiesa”, i defensa la dignitat que comporta “ser empresonat o inhabilitat per fer-ho”. Però el dard de Costa al nou membre de la mesa ha estat afirmar que “si algú no vol assumir aquest risc, no hauria d’estar a la Mesa del Parlament”, i és que sense tenir males intencions, Cuevillas ha anat en contra de la ideologia de partit que proposava Junts per aquesta nova legislatura.

Publicitat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut