Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Josep Costa: “El Parlament serà inviolable o no serà un parlament”

|

- Publicitat -

L’exvicepresident del Parlament de Catalunya, Josep Costa, ha expressat el seu desacord absolut amb la decisió del Tribunal Superior de Justícia, que ha admès a tràmit la querella de la Fiscalia de Sánchez que instava a investigar l’exvicepresident del Parlament Roger Torrent i alguns membres de la seva Mesa per desobediència, per haver permès que es debatés sobre l’autodeterminació i sobre la monarquia a la Cambra Catalana.

En aquest sentit, Costa ha estat breu en un apunt a Twitter, deixant clar que “no reconec, ni reconeixeré mai l’autoritat del Tribunal Superior de Justícia (o qualsevol altre tribunal penal), per jutjar cap acord o tramitació parlamentària”, tenint en compte que la persecució i la repressió de l’estat espanyol cap a qualsevol pas endavant de l’independentisme contra el règim és evident. “El Parlament serà inviolable o no serà un parlament”, ha conclòs.

Publicitat

Et pot interessar  El TSJC desestima el recurs de Lluís Puig i confirma l'obertura del judici oral pel trasllat de les obres de Sixena
Publicitat

Opinió

Minut a Minut