Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Josep Costa acusa el programa de Ricard Ustrell de fer “fake news” sobre els plens del Parlament

|

- Publicitat -

Contundent crítica del vicepresident primer del Parlament, Josep Costa, contra el programa “Planta Baixa” de TV3, dirigit per Ricard Ustrell, on han assegurat aquest dimarts que durant la pandèmia ha fet 10 plens amb una vintena de diputats. “Fake News“, ha etzibat Costa en un missatge a Twitter. “El Ple s’ha reunit 30 dies i hi han assistit presencialment la majoria de diputats”, ha assegurat el vicepresident, que retreu a Ustrell que “podrien haver contrastat aquesta informació”.

Publicitat

En concret, Costa ha explicat que a cada ple “s’hi tracten de 15 a 20 temes, que normalment porten diputats diferents”, i ha defensat que el fet que només n’hi hagi una vintena és “per raons sanitàries”, i que això no impedeix que “intervinguin la majoria de manera rotatòria”. “De la televisió pública del país se n’espera una mica més de rigor”, ha reblat. Amb tot, el vicepresident deixa clar que entén que es puguin fer “crítiques raonables”, però no accepta que es digui que durant la pandèmia “s’ha fet menys feina” i ho considera “injust i fals”.

Et pot interessar  La Catalunya Nord recuperarà la cobertura mediàtica: la CCMA reobrirà les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio a Perpinyà
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió