Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Jordi Sànchez avisa el PDeCat que la reordenació de JxCat “no serà la refundació de res”: “Cal una nova organització política”

|

- Publicitat -

El president de la Crida i pres polític, Jordi Sànchez, ha defensat que reordenació de l’espai de JxCat sigui una suma de persones i no de partits. “No serà la refundació de res” ha afegit per després avisar el PDeCAT que cal una “nova organització política”. En una entrevista presencial a Rac 1, Sànchez ha criticat que la taula del diàleg sigui només una fotografia i ha considerat que seria un “fracàs estrepitós” que només servís per resoldre la situació dels polítics presos ja que, segons ha defensat, ha de resoldre el conflicte polític. Sànchez ha situat les pròximes eleccions catalanes “com a molt tard al gener” i ha assenyalat que el Tribunal Suprem “ha marcat la pauta” amb la probable inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra.

Et pot interessar  Estrada: "Malgrat que ERC i Junts es tiren els plats pel cap sobre la unitat, han mirat més al PSC que a la CUP"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut